Info

 

 

Nuvintage.nl verkoopt veelal gebruikte artikelen (vintage), hierbij zijn eventuele gebruikssporen niet uit te sluiten. Dit behoort bij het product. Zonder opvragen van nadere informatie voor het over gaan tot aankoop gaat u akkoord met de staat waarin het artikel zich bevindt.

Nuvintage verkoopt ook via vntg.com kijk eens naar mijn profiel: https://www.vntg.com/dealer/nuvintage/

Bestellen

Als u iets wil bestellen kan dit telefonisch, via de mail of door te klikken op de knop ‘Bestellen of meer informatie’. Er wordt altijd zo snel mogelijk gereageerd.

Ophalen of bezorgen 

  • Het is mogelijk om de bestelde spullen op te komen halen in Delft. Ophalen is uitsluitend op afspraak. Bij ophalen kan er contant betaald worden of het bedrag dient vooraf per bankoverschrijving te zijn voldaan.
  • Kleine artikelen/meubels kunnen per post verstuurd worden. Neem contact op over de hoogte van de verzendkosten (dit hangt af van afmetingen, afstand en gewicht). Artikelen worden verstuurd als het totaalbedrag is bijgeschreven op het rekeningnummer van Nuvintage. Zodra het bedrag op de rekening staat zal het artikel binnen 5 werkdagen worden verstuurd.
  • Voor levering van grote artikelen werkt Nuvintage met verschillende vervoersbedrijven. Neem contact op voor een offerte.

Bij verzenden worden geen verpakkingskosten gerekend tenzij het item erg groot en kwetsbaar is en er een op maat gemaakte kist voor nodig is.

Inkoop

NuVintage is altijd opzoek naar meubels/accessoires uit de jaren 50, 60, 70, 80 of 90. Heeft u iets staan? Neem contact op door een email te sturen naar info@nuvintage.nl. In de mail graag:

– Foto’s van de artikelen
– Verkoop prijs
– Plaats waar het opgehaald kan worden
– Staat van het artikel

Verhuur

De spullen van Nuvintage kunnen gehuurd worden voor bijvoorbeeld filmopnames, foto shoots, etalages, styling van magazines en evenementen. De huurprijs is gemiddeld 20% van de waarde.

Voor meer vragen kunt u altijd contact opnemen via info@nuvintage.nl of bel +31 6 1555 7796

Betaling

Alle prijzen zijn in euro en op alle producten is de BTW marge regeling van toepassing.

Bankdetails:
Name: Nuvintage
IBAN: nl39knab0255631839
BIC: KNABNL2H
KVK: 64811654
BTW: nl213676473b01